Next up-Mustaschkampen-tv-shoot

Även i år uppmärksammas prostatacancerfrågan med hjälp av Robert Aschberg och Gert Fylking. Denna gång utmanas de av ett ungt radarpar: Musse Hasselvall och Andreas Halldén.
På utsatt tid ska de två paren lifta genom Sverige, från Haparanda till Ystad, och samla in pengar till forskning om prostatacancer. Längs vägen möter de utmaningar, människor och bjuder på både roligheter och allvar.

Följ kampen på TV8!
Med start den 1 maj och final den 29 maj kan vi följa de två lagens kamp – vilka vinner, ung eller gammal?

Den 5:e maj kommer Musse och Andreas till Järvsö Bergscykel Park för att utmana Robin och Niklas Wallner – två av Sveriges bästa downhillcyklister.

Programmet "Ystad Haparanda - En del av Mustaschkampen" sänds på söndagar kl 19.00 i TV8.

Kommentarer
Postat av: Fredrik Fischer

Det ska bli grymt roligt att se resultatet faktiskt. Man får helt enkelt passa på att önska alla inblandade lycka till!

2010-05-02 @ 00:51:04
URL: http://www.swebikers.se
Postat av: Zu-Yon Han

Hej!Vi på Cancerfonden vill tacka för att du uppmärksammat Mustaschkampen i din blogg. Det är oerhört viktigt att fler börjar tala om prostatacancer, som är Sveriges vanligaste cancerform. Genom att uppmärksamma detta bidrar fler människor till kampen mot prostatacancer. En man i timmen drabbas!Som du säkert redan känner till avslutades årets Mustaschkamp i fredags. 2010 års Mustaschmästare är Kennet Andersson med fantastiska 252 786 kr i sin insamling, och i söndags sändes sista programmet av Ystad-Haparanda.Tävlingen är alltså avslutad, men det går att ge bidrag två veckor in i juni.Vi skulle gärna vilja ha kontaktuppgifter (mejladress) till dig. Hör av dig till zu-yon.han@cancerfonden.se.Återigen tack och glöm inte att Mustaschkampen är igång igen maj 2011!Vänligen,

Zu-Yon Han

2010-05-31 @ 15:24:00
URL: http://www.cancerfonden.se/mustaschkampen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0